Papan selancar listrik Mankeel W7 resmi diluncurkeun pikeun usum penjualan usum panas taun 2022

Salaku hiji parusahaan téhnologi inovatif, dumasar kana akumulasi pangalaman dina industri Scooter listrik, urang innovated sarta ngembangkeun hiji papan floating listrik sejen taun ka tukang nu brings leuwih senang ka jalma ---- Mankeel Electric Surfboard W7.

Mankeel W7 ngadopsi desain terpadu anyar, cahaya sareng penampilan leutik, permukaan lemes anu konsisten sareng permukaan cai, ngajantenkeun lancar dina cai, ogé gampang dibawa, jero nyilem dugi ka 50m, ngamungkinkeun anjeun sapinuhna mikaresep rupa-rupa. tetempoan jero cai. Bébas pesiar di dunya cai sanajan anjeun lain swimmer alus.

Umur batre anu panjang saatos unggal ngeusi pinuh dugi ka 60 menit, sareng desain batré anu tiasa dicabut IP68 anu tahan cai ogé cocog pikeun ngagentos batré atanapi ngecas deui.

Pencét kana pidéo di handap ieu pikeun nonton langkung seueur momen hiburan cai W7

Video ieu mangrupikeun eupan balik pidéo tés jero cai ku salah sahiji palanggan Rusia kami. Palanggan kami ogé ngadamel inovasi sakedik dumasar kana warna aslina sareng ngawarnaan papan ngambang kana warna belang cai anu tiis pisan. Upami anjeun gaduh desain warna penampilan anu sanés, kami, salaku pabrik profésional, ogé tiasa ngalakukeun pikeun anjeun.

Angkatan munggaran produk anyar tina papan ngageser listrik ieu baris geura-giru jadi resmi réngsé sarta bakal dileupaskeun pikeun diobral, pikeun Nyiapkeun pikeun diobral dina usum panas taun hareup 2022. ayeuna kuantitas produksi angkatan munggaran urang ngan 300 unit. Wilujeng sumping ngahubungan kami pikeun nempatkeun pesenan.

waktos pos: Nov-12-2021

Ninggalkeun Pesen Anjeun