Scooter Éléktrik

  • Mankeel Silver Wings

    Jangjang Perak Mankeel

    Dirancang ku Porsche / 10 "ban pneumatik ageung / Awak ringan enteng disumputkeun

  • Mankeel Steed

    Mankeel Steed

    Jérman aman standar / Awak enteng / Rém dampal suku roda

Surfboard Éléktrik

Berita Mankeel

  • Italian cycling magazine Sardabike MTB reviews Mankeel Silver Wings

    Majalah bersepeda Italia Sardabike MTB ulasan Mankeel Silver Wings

    Anyar-anyar ieu, Sardabike MTB, majalah sepeda listrik listrik Italia, marios skuter listrik anyar kami Jangjang Perak. Mimitina, majalah ieu sok fokus kana artikel produk sapédah. Produk skuter listrik kami Jangjang Perak leres pisan ...

  • Mankeel new off-road electric scooter are coming soon

    Mankeel skuter listrik luar angkasa anyar badé sumping

    Kami nuju damel dina ngembangkeun skuter listrik luar jalan. Spesifikasi produk awal anu kami rencanakeun nyaéta 4000w dual-drive, batré 25Ah, batré kapasitas ageung anu tiasa diganti, sareng peringkat tahan cai tina grup kontrol batréna bakal neraskeun standar spésifikasi Mankeel electr kami ...

  • Welcome to join our electric scooter free Giveaway event on Facebook

    Wilujeng gabung sareng acara Giveaway gratis skuter listrik kami di Facebook

    Pikeun ngarayakeun mérek skuter listrik anyar kami, Mankeel parantos ngamimitian perjalanan anu anyar kalayan kualitas luhur sareng performa tinggi salaku arah utama, kami ngarencanakeun ngayakeun acara kado gratis pikeun produk anyar. Hadiahna mangrupikeun Mankeel Silver Wings sareng Mankeel Steed urang anu nembé dikembangkeun sareng dipasarkan. Hiji kanggo masing-masing, ...

  • Be our friend

    Janten sobat urang

    Wilujeng nuturkeun média sosial urang. Salian ti ngamuat sareng ngeposkeun beja pangénggalna ngeunaan perusahaan sareng produk kami, kami ogé bakal ngayakeun sababaraha kagiatan hadiah ti jaman ka jaman. Samentawis éta, kami ogé bagja pisan berinteraksi sareng anjeun dina platform online sareng ngadangukeun tanggapan anjeun ngeunaan pr kami ...

  • New look, new journey

    Titingalian anyar, perjalanan anyar

    Salaku skuter listrik anyar dina téknologi Menke Shenzhen, Scooter listrik Mankeel, tilu modél versi konsumen anyar Scooter listrik Mankeel Silver Jangjang, Mankeel Steed sareng Mankeel Pelopor parantos ngalaman panilitian anu taliti sareng pamekaran, pembaruan, sareng debugging. Ayeuna parantos ...

Ninggalkeun Pesen Anjeun