Електричен скутер

 • Mankeel Silver Wings

  Сребрени крилја на Манкил

  Дизајниран од Porsche/10'' голема пневматска гума/Целосно скриено лесно тело

 • Mankeel Steed

  Mankeel Steed

  Германско безбедно стандардно/лесно тело/ножна сопирачка на задното тркало

Електрична даска за сурфање

Вести на Mankeel

 • Mankeel electric surfboard W7 officially launched for summer sales season of 2022

  Електричната даска за сурфање Mankeel W7 официјално лансирана за летната продажна сезона од 2022 година

  Како иновативна технолошка компанија, заснована на акумулираното искуство во индустријата за електрични скутери, минатата година иновиравме и развивме друга електрична пловечка табла која им носи повеќе забава на луѓето -- Mankeel Electric Surfboard W7. Mankeel W7 усвои нов интегриран дизајн, осветлува...

 • Italian magazine Sardabike reviews Silver Wings Youtube video

  Италијанскиот магазин Sardabike го прегледува видеото на „Silver Wings“ на YouTube

  Видеото за преглед снимено од италијанското списание кое претходно ги прегледуваше нашите електрични скутери Silver Wings сега е поставено на интернет, ве молиме кликнете на видеото подолу за да го погледнете Доколку сте заинтересирани за покривањето на ова списание за нашите електрични скутери, можете исто така да отидете на ...

 • French YouTube bloggers review Mankeel Silver Wings

  Француските блогери на YouTube ги разгледуваат Mankeel Silver Wings

  Новото видео за преглед на MK006 е повторно тука. Овој пат тоа е видеото за преглед на францускиот блогер на Youtube ZERORIDE. Во споредба со претходните блогери кои ги прегледаа нашите електрични скутери, видеото на ZERORIDE има тенденција да се фокусира на практичните аспекти на перформансите, како што е растојанието за сопирање. , јавање комф...

 • American Youtuber review Mankeel Silver Wings

  Американски Јутјубер преглед Mankeel Silver Wings

  Професионален американски јутјубер за преглед на електрични скутери, каналот ID Electric Vehicles неодамна го тестираше и прегледа на нашиот електричен скутер Mankeel Silver Wings. Каналот на блогерот на Youtube првично беше фокусиран на теренски електрични скутери со голема моќност, но кога го виде нашиот уникатен Манк...

 • Live show of International eCommerce Supply Chain Fair on September 23

  Прикажување во живо на Меѓународниот саем за синџири на снабдување за е-трговија на 23 септември

  На 23 септември 2021 година ќе учествуваме на меѓународната изложба за прекугранична е-трговија, која ќе трае од 23 септември до 25 септември. Бројот на нашиот штанд е B8102-B8103. Доколку се најдете во Шенжен, добредојдени сте да ја посетите нашата изложба, да ги прегледате производите и да разговарате за соработката...

Оставете ја вашата порака